Kurse për të rritur,
fillorist dhe parashkollor.

Vision Academy

Është Qendër Kursesh për mësimin e gjuhëve të huaja, Matematikë, Kontabilitet dhe Trajnime tjera profesionale, duke shërbyer me ekip të specializuar për çdo lëmi dhe grupmoshë. Për të rritur, fillorist dhe prashkollor me anë të metodave intearktive duke patur qasje vizuele dhe akustike.

“Unë kam patur një eksperienc të veçant në Vision Academy prej fillimit e deri në mbarim të kursit që kam ndjekur.”

Liridon SulejmaniI çertifikuar nga ÖSD në nivelin B1 Gjuhë Gjermane

Ne ofrojmë një gamë të gjerë kursesh që synojnë edukimin adekuat dhe lehtësim në shkollim dhe karrier.

Gjuhë Gjermane

Për nivelet: A1,A2,B1,B2,C1,C2

Gjuhë Angleze

Beginner, Elementary, Pre-intermediate, Intermediate, Upper-intermediate, Advanced, Proficiency

Për Nxënës të shkollave mesme

Gjuhë angleze, Matematikë, Përgaditje për matur shtetrore

Për Filloristë

Gjuhë angleze, Përgaditje për lëndët mësimore, Qëndrim ditorë, Përgaditje për testim ekstern

Vision Academy KIDS

  • Vision Academy Kid’s është qendër edukative per fëmijë për mësimin e gjuhëve të huaj, Matematikë, qëndrim ditor,Ndihmesë në detyrat e shtëpisë

Disa foto nga nxenesit tanë

Mjaft folëm, le të mësojm diçka së bashku