Kurset

12358021_10205449474616166_1873350408_nVision Academy– është Qendër Kursesh për mësimin e gjuhëve të huaja, Matematikë, Kontabilitet dhe Trajnime tjera profesionale, duke shërbyer me ekip të specializuar për çdo lëmi dhe grupmoshë. Për të rritur dhe studentë me anë të metodave intearktive duke patur qasje vizuele dhe akustike mësohet:

Gjuhë angleze për nivelet: Për nivelet: Gjithashtu bëjmë përgaditje për testimet ndërkombëtare English for special purposes (ESP):
  Beginner TOEFL Business English
Elementary BULATS Management
Pre-intermediate IELTS Accounting
Intermediate TOEIC Law
Upper-intermediate Medical
Advanced Tourism
Proficiency

 

Gjuhë gjermane Për viza familjare Për nivelet: A1,A2,B1,B2,C1,C2

 

GJUHË ITALIANE
GJUHË FRENGE
GJUHË MAQEDONE
GJUHË TURKE
MATEMATIKË
KONTABILITET

 

Për Nxënës të shkollave mesme Gjuhë angleze Matematikë Përgaditje për Maturë Shtetërore

 

Për Filloristë Gjuhë angleze Përgaditje për lëndët mësimore Qëndrim ditorë Përgaditje për testim ekstern